Kunstenares Sasja Bork en comedian Jeroen Pater openden hun vijfde Pop Up Galerie voor kunst en komedie aan de Biltstraat 37 te Utrecht. Exposities, comedy, betaalbare kunst en design.

 

Op 14 januari 2017 opende de zesde PoPuP Galerie aan de Hardebollenstraat 2 in Utrecht. In een voormalige peeskamer.  De Hardebollenstraat is namelijk ‘Back in Business’. Na het vertrek van de prostituees hebben creatievelingen hun intrek in de ruimtes genomen.
In de PoPuP Galerie aan de Hardebollen-straat is opnieuw de combinatie gemaakt van kunst en design. Sasja Bork toont er haar schilderijen. Lydia van Laar exposeert er haar XLY jewelry sieradenlijn en geborduurde ‘schilderijtjes’ Stitch.


Op zaterdag is de galerie voor bezoek geopend. Op de eerste en derde zaterdag van de maand is Lydia aanwezig, op de tweede en vierde Sasja.


 
Poppin’ up in a place near you!


Elke zaterdag

open van 13 tot 17 uur: welkom!


Wij nodigen je van harte uit

om te komen kijken in de allerkleinste PoPuP Galerie van Nederland!


Schilderijen ‘Taferelen’

van Sasja Bork

Sieraden en borduurwerk

van XLY jewelry /

Lydia van Laar


Na galeries in prachtige grote winkelpanden aan de Oudegracht, de Domstraat, de Korte Minrebroederstraat, Stadhuisplein en Biltstraat opende januari 2017 de aller-kleinste PoPuP Galerie aan de Hardebollenstraat 2-2 te Utrecht.


Wat is de PoPuP Galerie nou precies? Sasja legt het uit.

(een film van Alice Boothby en Eke Bosman)