Kunstenares Sasja Bork en comedian Jeroen Pater openden hun vijfde Pop Up Galerie voor kunst en komedie aan de Biltstraat 37 te Utrecht. Exposities, comedy, betaalbare kunst en design.

 

Op 14 januari 2017 opende de zesde PoPuP Galerie aan de Hardebollenstraat 2 te Utrecht. In een voormalige peeskamer.  De Hardebollenstraat is namelijk ‘Back in Business’. Na het vertrek van de prostituees hebben creatievelingen hun intrek in de ruimtes genomen.
In de PoPuP Galerie aan de Hardebollen-straat is opnieuw de combinatie gemaakt van kunst en design. Sasja Bork toont er haar schilderijen. Lydia van Laar exposeert er haar XLY jewelry sieradenlijn. Sinds deze zomer heeft ook waarzegster Isabel Dunewitch haar intrek in de galerie genomen. Zij geeft woensdag t/m vrijdag readings om jou op een nuchtere en heldere wijze antwoord te geven op allerhande vragen.Op zaterdag is de galerie voor alle bezoek geopend. Op de eerste zaterdag van de maand is Lydia aanwezig, op de derde Sasja en de andere dagen tref je Isabel. 
Poppin’ up in a place near you!


De expo

-BINNENWIND-

opent zondag 3 september

om 13 uur: welkom!


Wij nodigen je van harte uit

om te komen kijken in de allerkleinste PoPuP Galerie van Nederland!


Schilderijen ‘Breeze’

van Sasja Bork

Sieraden

van XLY jewelry

‘Dune Charms’

van Isabel DunewitchOPENINGSTIJDEN:


WOENSDAG 12 - 18 UUR

DONDERDAG 12 - 21 UUR

VRIJDAG 12 - 18 UUR

ZATERDAG 12 - 17 UURNa galeries in prachtige grote winkelpanden aan de Oudegracht, de Domstraat, de Korte Minrebroederstraat, Stadhuisplein en Biltstraat opende januari dit jaar de aller-kleinste PoPuP Galerie aan de Hardebollenstraat 2-2 te Utrecht.


Wat is de PoPuP Galerie nou precies? Sasja legt het uit.

(een film van Alice Boothby en Eke Bosman)